Све категорије
EN

Ви сте овде: Почетна>O nama>профил компаније

о нама

Од свог оснивања 2006. године, Футуре Цомпоситес Цо., Лтд се бавио производњом цеви од угљеничних влакана, карбонских плоча и делова од угљеничних влакана по мери. Брзо напред до данас, проширио се на производњу и продају тканине од угљеничних влакана и језгра од ПМИ пене.

Будући композити имају комплетан сет зрелих карбонских влакана, производа од угљеничних влакана и производних објеката и технологије ПМИ, строго у складу са системским захтевима за особље, опрему, сировине, технологију, животну средину, тестирање и друге процесе, пуну контролу елемената, квалитет производа је стабилан и поуздан. Футуре је користио изворе сировина, надоградњу опреме, побољшања процеса, системе управљања и скале примене да би смањио оперативне трошкове и ризике и побољшао исплативост производа и вредност за купце. Сви ови композити које је направио Футуре су нашироко коришћени у врхунској опреми као што су хеликоптери, беспилотне летелице, радари и цивилна поља као што су возови на аутопуту, производња аутомобила, спортска опрема, медицинска опрема и електронски аудио.

Будућност има не само могућности истраживања и развоја, производње и инспекције композитних материјала, већ и могућности високопрецизног ЦНЦ машинског сечења и финог брушења. На основу разумевања карактеристика, метода процене и метода примене производа од угљеничних влакана и карбонских тканина и ПМИ пенастих материјала, Футуре може да пружи услуге пре продаје, у продаји и након продаје на основу разумевања потреба купаца да помогне корисницима скратити развојни циклус и смањити ризике примене.

Вруће категорије

остави поруку
Онлине Цхат

Здраво, оставите овде своје име и е-маил пре ћаскања на мрежи како не бисмо пропустили вашу поруку и без проблема вас контактирали.