Све категорије
EN

Ви сте овде: Почетна>Kontaktirajte nas>Придружите нам се

Придружите нам се

Радите са будућношћу!

        Хвала вам што сте свратили да сазнате више о пословима у угоститељству у Футуре Цомпоситес Цо., Лтд.

 придружите нам се

       У будућности, радимо заједно да направимо промену. Позивамо вас да откријете наш свет, испланирате своје будуће каријерно путовање, упознате наше сјајне партнере и пријавите се за посао. Размотрите будућност као своју каријерну дестинацију и започните своје путовање на стрмој кривуљи учења јер озбиљно схватамо ваш лични раст и каријеру.

        Уз подршку тима који вас инспирише да радите најбоље што можете, суочићете се са изазовима да превазиђете себе. Имамо снагу и ресурсе да будемо агилан и виталан партнер нашим клијентима сада иу будућности.

 

         Будућност пружа једнаке могућности запошљавања свим запосленима и кандидатима без обзира на године, расу, боју коже, национално порекло, сексуалну оријентацију, пол, родни идентитет, инвалидитет, вероисповест или било који други фактор заштићен законом. Запошљавање, унапређење, компензација и друге одлуке у вези са запошљавањем заснивају се само на факторима везаним за посао.

 

Придружите нам се и продужите своју каријеру на неким од најдинамичнијих светских тржишта! Пошаљите нам свој животопис на:  салесКСНУМКС@цнфутурецомпоситес.цом


Вруће категорије

остави поруку
Онлине Цхат

Здраво, оставите овде своје име и е-маил пре ћаскања на мрежи како не бисмо пропустили вашу поруку и без проблема вас контактирали.