Све категорије
EN

Ви сте овде: Почетна>Вести

медиј

О изради јарбола

views:185 Аутор: Време објављивања: 2022-04-26 Порекло:

       Јарболи за једрење на дасци се генерално деле у 3 разреда: ФЛКС100, ФЛКС70 и ФЛКС40. Сви јарболи су направљени поступком намотавања како би се осигурала прецизна контрола предоптерећења предива и инфилтрације смоле у ​​предиво (избегавајући дефекте намотавања узроковане мехурицима ваздуха који могу настати у процесу производње). Сви јарболи имају прецизно контролисан нагиб и савитљиве кривине како би одговарали свим маркама једара на тржишту.

јарбол

         Јарболи врхунског квалитета имају висок садржај угљеничних влакана за смањење тежине јарбола и значајно побољшање брзине одзива и укупне перформансе.

        Сви јарболи су прецизно намотани од једног предива помоћу аутоматске машине за намотавање преко компјутерски унапред подешеног програма. Сваки тип јарбола одговара посебном програму за полагање предива, који прецизно намота карбонска влакна под различитим угловима, док напетост пређе и други одговарајући параметри међусобно делују да би се постигла потребна крива савијања производа. Само прецизно решење угаоног намотаја са преднапрезањем које обезбеђује процес намотаја може решити огроман проблем торзије којем је јарбол изложен током кретања.

Савет за куповину јарбола

         Изаберите РДМ јарбол за мекши, издржљивији и удобнији осећај. Изаберите СДМ јарбол за бољи, стабилнији и прецизнији осећај. За такмичарска једра препоручујемо СДМ јарбол

22

1) Горњи закривљени јарбол Флек Топ-а има предност у томе што је лако натерати једра да лебде на врху једра, а ветар се растерећује клизањем, што је погодно за врхунске играче и ентузијасте за сурфовање.

2) Константна крива

       Ово је јарбол средњег савијања као и већина јарбола на тржишту. погоднији за потребе већине људи. Погодније за обичне играче и почетнике.

33

3) Врх главе

        Овај случај је доњи закривљени јарбол. Ова врста јарбола се мање игра са играчима на плочнику.

44

Направите заштитни знак за јарбол

        Налепнице се састоје од увезених епоксидних налепница и специјалних прилагођених мастила. Када је налепница направљена, причвршћена је за унутрашњи слој смоле, а након очвршћавања се интегрише са производом и има јаку отпорност на временске услове без пада.

Машина за ласерско гравирање

       Може да угравира логотип купца, фабрички код модела јарбола и друге обрасце које захтева купац

Фабрички тест јарбола

       За неколико делова јарбола који се релативно лако ломе, дизајнирали смо специјалну машину за испитивање. И добио одговарајући сертификат квалитета

55

Вруће категорије

остави поруку
Онлине Цхат

Здраво, оставите овде своје име и е-маил пре ћаскања на мрежи како не бисмо пропустили вашу поруку и без проблема вас контактирали.