Све категорије
EN

Ви сте овде: Почетна>Вести

медиј

Тумачење процеса обликовања правоугаоне цеви од угљеничних влакана

views:126 Аутор: Линда Време објављивања: 2022-07-04 Порекло:

         Правоугаона цев од угљеничних влакана је једна од најчешћих цеви од угљеничних влакана. Има предности изузетно високе чврстоће и издржљивости и постао је први избор за склапање многих производа. Футуре је произвела правоугаонике од угљеничних влакана различитих спецификација. Овај чланак ће објаснити процес компресијског обликовања правоугаоних цеви од угљеничних влакана.

         Обликовање правоугаоне цеви од угљеничних влакана може боље да обезбеди спецификацију величине и перформансе производа правоугаоне цеви.

Процес формирања компресије правоугаоне цеви од угљеничних влакана

Ток процеса компресионог пресовања је следећи:

1). Направите одговарајуће калупе према захтевима производа. У складу са захтевима перформанси правоугаоне цеви од угљеничних влакана и температуре калупа, величина калупа је прецизно дизајнирана. Калуп обично усваја методу мушког и женског калупа и калупа унутрашњег језгра како би се осигурало да је унутрашња величина правоугаоне цеви од угљеничних влакана нормална, тако да се неће деформисати током процеса обликовања високог притиска и високе температуре.

2). Након што је калуп направљен, потребно је исећи препрег. Дизајнирајте различите слојеве према величини, исеците препрег од угљеничних влакана и положите слојеве унутар калупа. Након што је слојевити калуп завршен, он се сабија, а затим шаље у врућу пресу. Након временске хемијске реакције, производња правоугаоне цеви од угљеничних влакана је завршена.

3). Груби ембрион је завршен, а затим извађен из калупа. Након што је вађење завршено, врши се ЦНЦ обрада како би се добила правоугаона цев од угљеничних влакана пуне величине, која се склапа по потреби, а такође је потребно и бушење, чиме се завршава производња правоугаоне цеви од угљеничних влакана.

Карактеристике процеса компресијског пресовања правоугаоне цеви од угљеничних влакана

1) Цео процес формирања правоугаоне цеви захтева радну снагу, тако да је цена правоугаоне цеви од угљеничних влакана много скупља од других цеви.

2) Полагање правоугаоне цеви је флексибилније, што чини перформансе правоугаоне цеви од угљеничних влакана бољим и тачнијом величину, тако да се правоугаона цев углавном користи у неким врхунским индустријама и пољима.


Вруће категорије

остави поруку
Онлине Цхат

Здраво, оставите овде своје име и е-маил пре ћаскања на мрежи како не бисмо пропустили вашу поруку и без проблема вас контактирали.